dijous, 29 d’abril del 2010

Xerrem! Grups de conversa en català a Badia del Vallès


Aquest mes d’abril, impulsats pel Servei Local de Català i el Pla de desenvolupament Comunitari de Badia del Vallès, s’han iniciat tres grups de conversa en català. iniciat a Badia del Vallès tres grups de conversa en català.
Els grups de conversa "Xerrem" tenen com a principal objectiu que la gent que s’hi inscrigui pugui practicar el català oral, adquirir més fluïdesa i perdre la por a parlar-lo.
Setmanalment, persones amb dificultats per expressar-se en català es reuneixen per parlar sota la supervisió de persones voluntàries amb domini del català oral, que els ajuden a aconseguir el seu objectiu.
Les sessions tenen una durada d’un parell d’hores i són totalment gratuïtes. Hi ha tres horaris diferents i es fan al Casal Cívic de Badia del Vallès.
L’únic requisit per inscriure-s’hi és tenir unes nocions mínimes de català oral.
Xerrem és una iniciativa promoguda per la CAL (Coordinadora d’Associacions per la Llengua Catalana) a la qual s’ha afegit Veu Pròpia.
Si teniu domini del català oral i voleu ser voluntari d’algun grup o voleu adquirir fluïdesa i perdre la por a parlar-lo, passeu pel Servei Local de Català de Badia (SLC)i us en donarem més informació.

També en trobareu més informació a:
http://www.veupropia.info
http://www.cal.cat

SLC de Badia del Vallès
2a planta del Casal Cívic
Pl. de les Entitats, s/n
93 729 96 08
badia@cpnl.cat