Agenda

Consultar la pàgina facebook: 
http://www.facebook.com/placomunitaribadia

Dissabte 12 de novembre: Itinerari botànic. Sortida a les 11h del Parc Joan Oliver. Amb aquesta ruta, mirarem d'explorar Badia des d'una altra perspectiva, valorant i descobrint la riquesa de la seva vegetació, dels seus jardins...

Dimecres 9 de novembre: Torna l'hora del te! Ens trobarem a les 15h15 al Casal dels infants per compartir experiències, tradicions, curiositats... acompanyat com sempre d'un bon te!


Dimarts 8 de novembre: inici de les classes per a gent gran, classes de castellà (cada dimarts de 17h a 18h30 al Centre Cívic) i classes de matemàtiques (cada dilluns d'11h a 12h30). Classes gartuites, obertes a tothom. Primera sessió de presentació del nou curs el dimarts 8 a les 17h al Centre Cívic.

Dilluns 7 de novembre, a les 17h , plaça de l'Ajuntament: 
Festa del Xai. (fiesta del Cordero, Aid el Kebir)
*Exposició explicativa de la Festa del Xai i taller de Henna
*Degustació de menjar típic de la Festa del Xai 
*Participació de les dones del taller de costura “Dones emprenedores de Badia”                     Dijous 27 d'octubre: reactivació del grup Xerrem de converses en català dels dijous de 17h30 a 18h30. (planta 2 del centre cívic). Obert a qualsevol persona que tingui unes minimes nocions de català i vulgui pràcticar. També hi ha sessions de conversa els dilluns i dimecres al matí a la biblioteca de l'IES Badia.