dimecres, 11 de novembre del 2009

Les jornades "Cultivem la Pau" comencen divendres!




El Pla de Desenvolupament Comunitari de Badia del Vallès, des de la seva Comissió de Cooperació i conjuntament amb el servei d’Igualtat de l’Ajuntament, us proposa quinze dies d’activitats i de reflexió sobre el tema de la pau i de la no-violència.

Mitjançant xerrades, exposicions, tallers, festes, podreu saber més sobre la violència que es viu a països com Palestina, Iraq o Guinea Equatorial, reflexionar sobre la violència que ens envolta quotidianament, descobrir alternatives per construir una cultura de la pau i també aprendre a buscar la pau interior.

Aquest divendres, us convidem a anar amb nosaltres a Barcelona per sumar-nos a la Marxa Mundial per la Pau i la No-Violència que passarà per allà i podreu comprar, donant un euro simbòlic, un mocador de “Badia per la pau”.

Amb motiu de la celebració del Dia Internacional de l’Eliminació de la Violència vers les Dones i perquè la violència, ja sigui física, psicològica, sexual, institucional (…), continua afectant greument les dones a tots els països del món, posarem especial èmfasi en aquest tema durant les jornades.

Totes les activitats que oferim són gratuïtes i obertes a tothom. Esperem que hi participeu molts i així tots plegats farem de Badia un model de cultura de pau!