dissabte, 9 de maig del 2009

Taller de cuina

El taller de cuina sobre alimentació saludable ja és una realitat a Badia del Vallès i el passat dimarts 6 de Maig van fer l’acte de presentació en el Casal de Joves del municipi. La iniciativa de fer aquesta activitat va sorgir a la Comissió d’Infància, Adolescència i Família - Salut del Pla Educatiu d’Entorn, però s’ha fusionat amb l’hora del té que s’organitza en el marc del Pla de desenvolupament comunitari.
Els objectius principals del taller de cuina són la elaboració de receptes de tota la vida d’una manera saludable i la representació de la diversitat de la nostra ciutat a través d’aquestes. Cada quinze dies a partir del proper 15 de Maig ens reunirem a la cuina del Casal de Joves durant dues hores de 10h a 12h.
Comptem amb l’assessorament d’una dietista professional de Badia, l’Anna, i un grup de participants força nombrós amb moltes ganes de participar i aprendre a cuinar de manera saludable. Persones del Marroc, de Catalunya, d’Andalusia, d’Argentina,... aportaran les seves receptes i l’Anna ens ensenyarà a cuinar-les d’una forma equilibrada per a la nostra salut.
Durant la sessió de presentació van sorgir les primeres consultes i també les primeres propostes de receptes: Pollastre amb salsa de cacauet, pastís de bledes, pastís de pomes...
Si us animeu a participar heu de venir a apuntar-vos al Casal de Joves: C/Oporto s/n, i preguntar per:
-Sandra Erill, dinamitzadora del Pla Educatiu d’Entorn (PEE)
-Alex Dufour tècnica del Pla Comunitari

Animeu-vos a participar!!!