dilluns, 12 de desembre del 2011

Procés d'avaluació del Pla de Desenvolupament Comunitari

En el marc del Pla Comunitari de Badia del Vallès, s’està posant en marxa un procés d’avaluació participativa de les accions comunitàries que s’hi desenvolupen a la nostra ciutat.

L’Avaluació Participativa és una metodologia de treball comunitari que pretén acompanyar i ajudar a les persones, les administracions, les associacions i les entitats en el procés d’avaluació dels programes i projectes que es desenvolupen en el territori. L’objectiu és poder millorar, entre totes les persones de la ciutat, les diferents activitats en les que hi participem com a ciutadans, intercanviant opinions i generant una xarxa social d’aprenentatge i suport veïnal.

Per a dur a terme aquesta iniciativa, el Pla Comunitari comptarà amb el suport d’un grup de tècnics de la Universitat Autònoma de Barcelona. La idea és treballar conjuntament en aquesta avaluació.

A través de l’avaluació dels projectes que estem fent a Badia compartirem experiències, aprendrem junts i buscarem maneres de millorar la qualitat de vida a la nostra ciutat.

Us esperem el dilluns 19 de desembre a les 18h al Casal de Joves per a una primera reunió informativa sobre el procés d’avaluació participativa.