dimarts, 25 d’octubre del 2011

Xerrem, grups de conversa en català gratuïts a Badia del Vallès

A Badia del Vallès, el proper dijous 27 d’octubre, comença un nou grup que es reunirà els dijous, de 17.30 a 18.30 h al Casal Cívic de Badia del Vallès. A part d’aquest grup de tarda, hi ha dos grups més que es reuneixen des del setembre els dilluns i els dimecres al matí.

Els grups de conversa Xerrem tenen com a principal objectiu que la gent que s’hi inscrigui pugui practicar el català oral, adquirir més fluïdesa i perdre la por a parlar-lo.

Setmanalment, persones amb dificultats per expressar-se en català es reuneixen per parlar sota la supervisió de persones voluntàries amb domini del català oral, que els ajuden a aconseguir el seu objectiu.

Les sessions tenen una durada d’una hora i són totalment gratuïtes. L’únic requisit per inscriure-s’hi és ser major d’edat i tenir unes nocions mínimes de català oral.

Xerrem és una iniciativa promoguda per la CAL (Coordinadora d’Associacions per la Llengua Catalana) a la qual s’ha afegit Veu Pròpia.

Si teniu domini del català oral i voleu ser voluntari d’algun grup o voleu adquirir fluïdesa i perdre la por a parlar-lo, poseu-vos en contacte amb el Servei Local de Català de Badia (SLC) o amb el Pla de Desenvolupament Comunitari i us en donarem més informació.

També en trobareu més informació a:

http://www.veupropia.info/grups-de-conversa.html
http://www.cal.cat/campanyes_i_projectes_detalle.aspx?id=2

SLC de Badia del Vallès
2a planta del Casal Cívic
Pl. de les Entitats, s/n
93 729 96 08
badia@cpnl.cat

Pla de Desenvolupament Comunitari
Tel. 699 998 235
placomunitari@badiadelvalles.org