dimarts, 30 de novembre del 2010

Jornades de Cooperació

Des del Pla Comunitari volem agrair la gran participació que va haver-hi durant les jornades de cooperació “cultivem la diversitat”.
Dimecres 17 es va fer una activitat a la biblioteca en la que explicaven històries d’arreu del món, tot i la poca assistència, va ser una experiència molt maca i enriquidora, us convidem, si tinguéssiu en altra ocasió l’oportunitat d’assistir a un acte semblant, a aprofitar-la.
Divendres 19 al Casal de Joves, es va fer el sopar solidari i varis concerts, es va crear un ambient molt divers i agradable. Va haver-hi molta participació amb persones de totes les edats i cultures. Es van recaptar 364,50€ dels quals tres quartes parts aniran destinats a l’associació Diannah-ba-Catalunya i la quarta part restant a l’associació de Suport a l’Immigrant.
Dissabte 20 malgrat la pluja, que va ser present durant tot el matí, es va celebrar per segon any la festa del Xai, en la qual varem poder conèixer el sentit d’aquest dia i la seva riquesa culinària. Ja ha passat a ser una festa estable en el calendari festiu de Badia.
Agraïm la implicació de les entitats de cooperació durant totes les jornades i esperem que poc a poc anem teixint vincles entre les diferents cultures i persones que formem part de Badia.