dimecres, 9 de setembre del 2009

Badia en marxa per la Pau i la No Violència fins a Monsterrat!


El dissabte passat, 5 de setembre, vam anar un grup de 31 persones, 26 caminant i 5 acompanyants amb cotxes escombres, de Badia fins a Montserrat, unint-nos d’aquesta forma a la Marxa Mundial per la Pau i la No Violència, que s’iniciarà el proper 2 d’octubre.

La nostra marxa va durar 14 hores, des de les 12 h de la nit del dissabte fins a les 14 h de la tarda del diumenge; alguns van fer la caminada per trossos, altres van anar fins al peu de la muntanya i un grup va aconseguir arribar fins al monestir tot caminant! Així doncs, de diferents formes, cadascú va poder participar a aquesta experiència molt enriquidora i manifestar-se, conjuntament amb el grup, per un món més pacífic i més just. Vam poder organitzar aquest acta reivindicatiu amb el recolzament de l’Ajuntament de Badia del Vallès i dels coordinadors de la Marxa Mundial per la Pau i la No Violència de Catalunya i continuarem desenvolupant iniciatives, amb l’ajuda de qualsevol persona interessada, al llarg dels propers mesos.


"Un caminante"

Badia del Valles es un municipio donde convivimos diferentes etnias, religiones, formas diversas de pensar y el pasado Sabado dia 5 un grupo de personas quisimos demostrar que es posible dar un paso hacia la Paz, no dejemos todo en manos de los politicos, seamos nosotros, el pueblo de apie el que hable, aunque solo sean con manifestaciones como esta... que se escuchen nuestras voces, que se sientan nuestras pisadas hacia un mundo mejor.
Los preparativos, la marxa y la llegada fueron duros, pero con teson y ahinco se puede conseguir y el grupo en general lo demostramos... La PAZ es posible... deja que tu voz se oiga, da un paso hacia la PAZ, pon tu grano de arena.